0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Visgraat Tv-meubel

629,-
Productomschrijving
Dit prachtige visgraat tv-meubel heeft een retro uitstraling, maar misstaat zeker ook niet in een landelijk en industrieel interieur. Door het gebruik van hout en metaal is dit een tv-meubel dat in meerdere interieurs goed tot z'n recht komt. En dit geeft het ook meteen een natuurlijke look. Door het visgraat motief krijgt dit tv-meubel dus een retro sfeer, maar is het ook een uniek meubel. Stel je dit tv-meubel in jouw interieur voor! Het geeft de hele ruimte meteen een chique uitstraling! In deze serie is ook een dressoir met visgraat beschikbaar, om jouw hele woonkamer een decadente, bijzondere look te geven. Mooi te combineren met bijvoorbeeld een grote zwarte hoekbank.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Hoogte
: 50 cm
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Visgraat Tv-meubel.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Visgraat Tv-meubel vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.