0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Velvet sierkussen taupe

19.95,-
Productomschrijving
Dit velvet sierkussen in de kleur taupe is heel chic en elegant. En staat prachtig op een donkere bank, maar ook in een licht interieur. Door de patronen bovenop het sierkussen, krijgt dit item extra diepte. In onze collectie vind je meerdere velvet sierkussens. Hier zitten verschillende kleuren tussen, die je prachtig met elkaar kunt combineren. In de velvet sierkussen-collectie zit ook dit sierkussen in de kleur taupe, maar dan in rechthoekige afmetingen. Al onze sierkussens zijn ook te bekijken in een van onze woonwinkels. Shoppen doe je daarnaast makkelijk, veilig en snel via onze website.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.