0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Velvet sierkussen lichtgrijs rechthoekig

19.95,-
Productomschrijving
Dit velvet sierkussen komt in de kleur lichtgrijs en oogt heel chic. Het materiaal velvet is heel elegant en sierlijk, maar vooral heel zacht. Met een velvet sierkussen op jouw bank, heb je dus niet alleen een comfortabel item, maar ook echt een prachtige eyecatcher. Dit sierkussen komt in een rechthoekige afmeting, maar is ook beschikbaar in vierkant. Je kunt deze dus mooi samen plaatsen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen meerdere kleuren te gebruiken in jouw zithoek. Dit sierkussen is namelijk prachtig te combineren met de zwarte of oudroze variant. Bekijk alle velvet sierkussens nu in onze webshop of in een van onze woonwinkels.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.