7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Velvet sierkussen groen rechthoekig

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit velvet sierkussen in een bijzondere kleur groen heeft de afmeting 30 x 50 cm. Dit rechthoekige sierkussen is heel mooi en makkelijk te combineren met de vierkante variant hier van. Mooi te combineren met verschillende kleuren. In onze collectie velvet sierkussens hebben we twee afmetingen: vierkant en rechthoekig. Ook zijn er in totaal vijf verschillende kleuren beschikbaar. Deze kleuren kun je prachtig met elkaar matchen en staan ook heel mooi samen. De velvet sierkussens komen in de kleuren zwart, grijs, taupe, groen en oudroze. Al deze sierkussens bekijk je in combinatie met onze complete woonkamers en bankstellen. Maar je kunt ze uiteraard ook allemaal makkelijk, snel en veilig online bestellen.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.