0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Velvet sierkussen grijs

19.95,-
Productomschrijving
Dit velvet sierkussen in de kleur grijs is een van de toppers uit onze collectie. De kleur grijs of antraciet geeft van zichzelf naast een stoere, ook een chique uitstraling aan jouw zithoek. Velvet sierkussens zijn sowieso een trend die al jaren duurt en waarschijnlijk nog jaren favoriet blijft. Door de luxe varianten die we op onze webshop en in onze woonwinkels hebben, heb je genoeg keuze. We hebben altijd wel iets dat bij jouw interieur en woonstijl past! In de kussenserie van deze velvet sierkussens, hebben we ook de kleuren roze, donkerblauw en groen beschikbaar. Al deze kleuren matchen prachtig met het sierkussen in de kleur grijs, omdat deze kleur neutraal genoeg is om te combineren.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.