0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Velvet boxspring Milano

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De mooie velvet boxspring Milano is chic, elegant en super mooi! Maak van jouw slaapkamer een oase van rust en shop deze boxspring bij WOONENZO. Een boxspring zorgt voor veel slaapcomfort. Waardoor jij jouw nachten in ultieme rust doorbrengt en ’s ochtends weer fris aan de dag kunt beginnen. Deze velvet boxspring staat hoog op de poten, waardoor de slaapkamer niet alleen ruimtelijker lijkt, maar het natuurlijk ook makkelijker is om onder het bed schoon te maken. Een velvet boxspring zorgt voor een elegante uitstraling en ook voor een meer warme en romantische sfeer. Kijk ook eens bij onze andere boxsprings, voor nóg meer keuze.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 209 cm
Breedte
: 141/161/181 cm
Hoogte
: 118 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.