0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Velvet bankje Hero

210,-
Productomschrijving
Dit velvet bankje is een prachtig accessoire voor bij jouw zithoek of jouw bank. Je creëert hiermee meteen een chique, elegante sfeer in jouw woonkamer. Dit velvet bankje is ook leuk in de slaapkamer, om voor of bij het bed te zetten. Decoreer jouw woonkamer nu snel met deze musthave van WOONENZO! Niet alleen is dit mooie decoratie, je kunt natuurlijk ook op dit bankje zitten. Dus het heeft ook een praktische functie. Bekijk ook eens onze hockers. Zo hebben we onder andere exemplaren met opbergruimte, zodat je jouw dekens en kussens kwijt kunt wanneer je ze niet gebruikt! Shop het velvet bankje en andere nu snel op onze webshop!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 122 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Velvet bankje Hero vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.