0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Uitschuifbare eettafel Brooklyn

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Uitschuifbare eettafel Brooklyn vind je hieronder.
Productomschrijving
De eettafel Brooklyn is uitschuifbaar en hoor bij de woonserie Brooklyn. Deze eettafel is uitgevoerd in MDF, een materiaal van goede kwaliteit met een lange duurzaamheid. Je hebt dus jarenlang plezier van dit meubel! De uitschuifbare eettafel Brooklyn heeft een stoer design en is daarmee geschikt voor een soortgelijk interieur. In een industriële eethoek komt deze goed tot z'n recht. Deze eettafel is 160 cm en uitgeschoven 200 cm. Ideaal wanneer je vaak visite hebt. Je schuift de eettafel namelijk makkelijk uit en maakt 'm dan geschikt voor meer personen. Shop deze uitschuifbare eettafel nu veilig, makkelijk en snel online. En kijk voor decoratie om jouw eethoek mee op te fleuren, nu bij onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 160-200 cm
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 75 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.