0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

U bank leefhoek XXL - zwart - links (woonwinkelmodel)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de U bank leefhoek XXL - zwart - links (woonwinkelmodel) vind je hieronder.
Productomschrijving
De u bank Leefhoek XXL heeft veel zitplek en is daarom heel geschikt voor grote gezinnen. Het is een perfecte bank om te entertainen en met je familie of vrienden op te loungen. De kleur zwart is makkelijk te combineren en te mixen and matchen met andere kleuren. Ook staan alle materialen prachtig bij deze kleur. Van staal, tot hout en MDF.

Deze u bank is nieuw in de verpakking, maar enkel op te halen in Rotterdam. Het grote voordeel: je hebt deze u bank dan meteen in huis! Interesse in de u bank Leefhoek XXL? Dit item is meteen op te halen in onze woonwinkel in Rotterdam. Neem contact op met onze klantenservice voor een afspraak.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 274 cm
Breedte
: 350 cm
Hoogte
: 73 cm
Diepte
: 75 cm
Zithoogte
: 38 cm
Zitdiepte
: 61 cm
Schuim
: Polyether
In Showroom
: Op te halen in Rotterdam
Diepte lounge
: 170 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.