0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tweepersoonsbed 160x200 Graphic

120,-
Productomschrijving
Tweepersoonsbed 160x200 bed Graphic is een heel comfortable bed. Geschikt voor twee personen. Het bed is uitgevoerd in een donkerbruin eikenpatroon. Door het mooie, hoge hoofdbord is dit een echte eyecatcher. Dit elegante tweepersoonsbed 160x200 komt uit de populaire serie Graphic. Hier zijn onder andere een kledingkast, nachtkastje, complete slaapkamer en een commode beschikbaar. Zo kun je alles inrichten in dezelfde stijl, dezelfde kleuren en hetzelfde materiaal. Op die manier straalt jouw slaapkamer rust en eenheid uit. Je kunt bij dit tweepersoonsbed 160x200 een bijpassend matras in dezelfde afmetingen en/of lattenbodem bijbestellen. Deze komen namelijk niet inclusief.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 165 cm
Hoogte
: 72 cm
Gewicht
: 36 kg
Lengte
: 204 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tweepersoonsbed 160x200 Graphic .
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.