0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Samir

385,-
Productomschrijving
Dit prachtige tv-meubel, gemaakt in industriële stijl, is stoer maar ook heel elegant. Door de hoge poten lijkt de woonkamer ruimtelijk door tv-meubel Samir, omdat er veel licht doorheen kan schijnen. Daarnaast geeft dit een chique uitstraling. Door de vele vakjes en lades is er in dit tv-meubel genoeg opbergruimte. Zo is tv-meubel Samir niet alleen heel mooi, maar ook heel praktisch. De ideale combinatie in een meubel! Tv-meubel Samir is uitgevoerd met softclose, wat goed is voor de duurzaamheid van dit meubel. Gebruikssporen treden namelijk minder snel op. Daarnaast klappen deurtjes van dit meubel dus niet dicht, maar sluiten ze langzaam. Shop tv-meubel Samir nu snel online bij WOONENZO of in één van de drie woonwinkels. Bekijk andere industriële meubels hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 145 /192 cm
Hoogte
: 53 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Samir.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Samir vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.