0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Rotterdam

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Rotterdam vind je hieronder.
Productomschrijving
Een tv-meubel in wit zorgt voor rust en orde in de woonkamer. Tv-meubel Rotterdam heeft een landelijke en rustieke uitstraling. Met dit meubel in jouw woonkamer, kun je alle kanten op. Je kunt de hele woonkamer in dezelfde stijl inrichten, met meerdere meubels uit de serie Rotterdam of zelfs de complete woonkamer Rotterdam. Of je plaatst er andere landelijke meubels of moderne meubels bij. Doordat dit een tv-meubel in wit is, is het combineren ervan heel makkelijk. Tv-meubel wit Rotterdam neutraliseert het interieur en dat is wel prettig wanneer je van een rustige woonkamer houdt. Ook is het makkelijk om dit tv-meubel te decoreren. Alle kleuren gaan namelijk goed met wit: pastel, donker, felgekleurd. Zoek je nog mooie decoratie, bekijk dan zeker eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 40 kg
Hoogte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 47 cm
Breedte
: 155 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.