0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Raw

395,-
Productomschrijving
Op dit tv-meubel raak je nooit uitgekeken! Tv-meubel Raw komt uit de stoere woonserie Raw die uitgevoerd is in mangohout. En is beschikbaar in twee afmetingen. Dit industriële item is praktisch, mooi én geschikt voor veel woonstijlen. Door de gaten in de achterkant kan jouw apparatuur zó geplaatst worden dat je geen enkele kabel ziet. Zo houd je jouw woonkamer en de hoek rondom de televisie netjes opgeruimd. Door de vakken in dit tv-meubel kun je ook nog een spullen of andere apparatuur opbergen. Past mangohout in jouw woonsmaak? Bekijk dan de hele collectie Raw in onze webshop of in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 125 / 180 cm
Diepte
: 35 cm
Hoogte
: 50 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Raw vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.