0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Java

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Java vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit mooie robuuste tv-meubel is niet alleen stoer, maar ook heel praktisch. En verkrijgbaar in twee afmetingen. Zo kun je zelf bepalen of je de kleinere of grotere variant aanschaft. De grote variant bestaat uit twee vakken en twee lades. Dus genoeg plek voor jouw apparatuur. De kleinere variant bestaat uit één vak en twee lades. Ook hier kun je jouw apparatuur makkelijk opbergen. Shop tv-meubel Java en andere tv-meubels nu via de webshop of in een van de woonwinkel. En kijk ook eens bij de andere meubels van de serie Java, om zo jouw meubels mooi op elkaar af te stemmen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 128 / 160 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Hoogte
: 65 cm
Diepte
: 50 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.