0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Dixon beton

110,-
Productomschrijving
Het tv-meubel Dixon in beton look is robuust, stoer en past heel goed in verschillende soorten interieurs. Dit tv-meubel staat namelijk prachtig in een industrieel interieur waar veel grijstinten worden gebruikt, maar ook in een neutraal of minimalistisch interieur. Daarnaast is dit tv-meubel ook heel geschikt in een interieur waar veel witte en lichte tinten worden gebruikt. Door de twee gaten in het achterpaneel kun je jouw apparatuur makkelijk plaatsen en de kabels wegwerken. En ook achter de twee deurtjes kun je veel spullen kwijt, zonder dat jouw woning rommelig oogt. Shop dit tv-meubel in beton look nu in de webshop en kijk ook zeker eens bij onze hoekbanken, om jouw woonkamer helemaal af te stylen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 51 cm
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.