0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Den Haag

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Den Haag vind je hieronder.
Productomschrijving
Het mooie tv-meubel Den Haag van massief vurenhout geeft behalve een industriële look, ook een landelijke sfeer aan jouw woonkamer of slaapkamer. Daarnaast is dit een heel uniek tv-meubel. Door de vier vakken en twee lades is er ruimte om apparatuur te plaatsen, maar ook om spulletjes op te bergen. Omdat dit tv-meubel hoog op de poten staat, is het makkelijk om onder dit meubel te poetsen en houd je jouw woonkamer ook makkelijker schoon dan met een robuust tv-meubel. Zo oogt jouw woonkamer ook lichter, omdat er meer licht door de tv-meubel schijnt. Bekijk ook de andere meubels uit de mooie woonserie Den Haag.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 cm
Hoogte
: 65 cm
Diepte
: 45 cm
Gewicht
: 47 kg
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.