0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Den Haag

380,-
Productomschrijving
Het mooie tv-meubel Den Haag van massief vurenhout geeft behalve een industriële look, ook een landelijke sfeer aan jouw woonkamer of slaapkamer. Daarnaast is dit een heel uniek tv-meubel. Door de vier vakken en twee lades is er ruimte om apparatuur te plaatsen, maar ook om spulletjes op te bergen. Omdat dit tv-meubel hoog op de poten staat, is het makkelijk om onder dit meubel te poetsen en houd je jouw woonkamer ook makkelijker schoon dan met een robuust tv-meubel. Zo oogt jouw woonkamer ook lichter, omdat er meer licht door de tv-meubel schijnt. Bekijk ook de andere meubels uit de mooie woonserie Den Haag.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 cm
Gewicht
: 47 kg
Diepte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den haag en Eindhoven
Hoogte
: 65 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Den Haag.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Den Haag vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.