0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Deen walnoot

179,-
Productomschrijving
Dit tv-meubel is de perfecte combinatie tussen industrieel en modern. En tussen robuust en elegant. De combinatie van grijs mat en walnoot is heel bijzonder. Dit tv-meubel heeft opbergruimte, waardoor je jouw spulletjes fijn achter deurtjes op kunt bergen. Maar heeft ook de optie om bijvoorbeeld apparatuur op de plank te zetten, of iets dat je zou willen tentoonstellen. Op de bovenste plank heb je plek voor je televisie. Of als je jouw tv ophangt, nog meer plek voor decoratie-items of apparatuur. Bekijk dit tv-meubel nu in een showroom of in onze webshop. En neem zeker ook eens een kijkje bij onze salontafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 180 cm
Gewicht
: 50 kg
Hoogte
: 45 cm
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.