0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Barbados

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Barbados vind je hieronder.
Productomschrijving
Landelijk tv-meubel Barbados is een blikvanger. Door de details en de structuur creëer je met dit meubel zelfs een beetje het beach-gevoel in huis. Meubel Barbados zou namelijk niet misstaan in een strandhuisje. Lekker knus! Het voordeel van dit tv-meubel is dat tv-meubel Barbados amper plek in beslag neemt omdat dit een vrij klein tv-meubel is. Mocht je dit te weinig opbergruimte vinden, kun je er altijd voor kiezen het af te stijlen met één van onze vitrinekasten. Zo creëer je op een unieke manier jouw leefhoek en opberghoek. Of ga voor de grotere variant van tv-meubel Barbados. In de serie Barbados zijn vele verschillende meubels beschikbaar. Kijk hier voor onze ruime collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 129/184 cm
Gewicht
: 50/62 kg
Hoogte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Diepte
: 50 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.