0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Topper (traagschuim)

125,-
Productomschrijving
Deze topper is bedoeld als toplaag voor jouw boxspring. Je legt deze bovenop de twee matrassen voor nóg meer comfort en ondersteuning. Je kunt deze plaatsen op bijna al onze boxsprings. Bij sommige van onze boxsprings zitten de matrassen en topper inbegrepen. Bekijk hier onze collectie boxsprings. Traagschuim topmatrassen combineren een paar belangrijke voordelen. Zeer geschikt bij rug-, schouder- en gewrichtsklachten. Dankzij de goede drukverlaging van het materiaal, gecombineerd met het aanpassingsvermogen voor het menselijk lichaam. Het materiaal merkt waar er druk ontstaat en wordt daar automatisch zachter. Deze topper van traagschuim zorgt absoluut voor een heel prettig comfort. Zo heb je een fijne nachtrust en word je fit wakker!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 26 kg
Lengte
: 200 cm
Matrasdikte
: 4 cm
Breedte
: 80 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Topper (traagschuim) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.