0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Topper (koudschuim)

80,-
Productomschrijving
Deze topper van koudschuim is bedoeld als topmatras voor jouw boxspring. Deze leg je op de twee losse matrassen voor een nóg beter en steviger comfort. En zodat je niet in een gleuf slaapt. Dankzij de topper heb je dus geen last van een open ruimte tussen de twee matrassen. Koudschuim is een fijn materiaal en uitermate geschikt voor op onze boxsprings. Door de de open celstructuur ventileert het materiaal goed. Deze topper koudschuim voelt daardoor koeler aan en geeft zeker als je het snel warm hebt een comfortabeler gevoel dan andere soorten schuim. Doordat deze topper van koudschuim vrij stevig is, is er niet snel sprake van kuilvorming. Bekijk nu ook ons assortiment boxsprings.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 26 kg
Lengte
: 200 cm
Matrasdikte
: 4 cm
Breedte
: 140 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Topper (koudschuim) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.