0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Topper (koudschuim)

60,-

Productomschrijving

Deze topper van koudschuim is bedoeld als topmatras voor jouw boxspring. Deze leg je op de twee losse matrassen voor een nóg beter en steviger comfort. En zodat je niet in een gleuf slaapt. Dankzij de topper heb je dus geen last van een open ruimte tussen de twee matrassen. Koudschuim is een fijn materiaal en uitermate geschikt voor op onze boxsprings. Door de de open celstructuur ventileert het materiaal goed. Deze topper koudschuim voelt daardoor koeler aan en geeft zeker als je het snel warm hebt een comfortabeler gevoel dan andere soorten schuim. Doordat deze topper van koudschuim vrij stevig is, is er niet snel sprake van kuilvorming. Bekijk nu ook ons assortiment boxsprings.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 140 cm
Gewicht
: 26 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.