0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Topper (koudschuim)

80,-
Productomschrijving
Deze topper van koudschuim is bedoeld als topmatras voor jouw boxspring. Deze leg je op de twee losse matrassen voor een nóg beter en steviger comfort. En zodat je niet in een gleuf slaapt. Dankzij de topper heb je dus geen last van een open ruimte tussen de twee matrassen. Koudschuim is een fijn materiaal en uitermate geschikt voor op onze boxsprings. Door de de open celstructuur ventileert het materiaal goed. Deze topper koudschuim voelt daardoor koeler aan en geeft zeker als je het snel warm hebt een comfortabeler gevoel dan andere soorten schuim. Doordat deze topper van koudschuim vrij stevig is, is er niet snel sprake van kuilvorming. Bekijk nu ook ons assortiment boxsprings.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Matrasdikte
: 4 cm
Breedte
: 140 cm
Gewicht
: 26 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Topper (koudschuim) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.