0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Tilburg Urban Oak

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Tilburg Urban Oak vind je hieronder.
Productomschrijving
Het tv-meubel Tilburg Urban Oak is door de lichte, houten uitvoering geschikt voor veel verschillende soorten interieurs. Het past mooi in een modern, maar ook in een landelijke woonkamer. En zou ook niet misstaan in een klassiek interieur. Daarnaast is het makkelijk dit tv-meubel te decoreren, te mixen en matchen met een salontafel en past er een grote tv op. Ook niet onbelangrijk natuurlijk! Dit tv meubel heeft in het midden een opbergvak waar je jouw apparatuur in op kunt bergen. De deurtjes zijn voorzien van soft-close, waardoor de deurtjes niet dicht slaan, maar langzaam sluiten. Dit zorgt voor minder slijtagesporen, zodat je langer kunt genieten van je meubel. In de Tilburg Urban Oak hebben we meerdere meubels beschikbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 40 kg
Hoogte
: 50 cm
Breedte
: 140 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Diepte
: 47 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.