0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Tilburg Urban Oak

145 Adviesprijs320,- 55% Je bespaart € 175,00
  • Spaanplaat - Urban_Oak IDZ_urban_oak - 190 x 47 cm
Productomschrijving
Het tv-meubel Tilburg Urban Oak is door de lichte, houten uitvoering geschikt voor veel verschillende soorten interieurs. Het past mooi in een modern, maar ook in een landelijke woonkamer. En zou ook niet misstaan in een klassiek interieur. Daarnaast is het makkelijk dit tv-meubel te decoreren, te mixen en matchen met een salontafel en past er een grote tv op. Ook niet onbelangrijk natuurlijk! Dit tv meubel heeft in het midden een opbergvak waar je jouw apparatuur in op kunt bergen. De deurtjes zijn voorzien van soft-close, waardoor de deurtjes niet dicht slaan, maar langzaam sluiten. Dit zorgt voor minder slijtagesporen, zodat je langer kunt genieten van je meubel. In de Tilburg Urban Oak hebben we meerdere meubels beschikbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 47 cm
Gewicht
: 40 kg
Hoogte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Tilburg Urban Oak.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Tilburg Urban Oak vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.