0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Tilburg Urban Oak

240,- 125 48% Je bespaart € 115,00
  • Spaanplaat - Urban_Oak IDZ_urban_oak - 100 x 100 cm
  • Spaanplaat - Urban_Oak IDZ_urban_oak - 110 x 70 cm
Productomschrijving
De mooie salontafel Tilburg Urban Oak is gemaakt van een lichte houtkleur. Hierdoor krijgt jouw woning meteen een landelijke, warme uitstraling. Toch heeft deze salontafel een vrij moderne vormgeving, met brede en stabiele poten. Salontafel Tilburg is verkrijgbaar in rechthoekige variant, wat ervoor zorgt dat jij meer dan genoeg plek hebt op jouw salontafel, om hapjes, drankjes en andere zaken neer te zetten. Deze salontafel is gemaakt van spaanplaat en is uitgevoerd in de kleur Urban Oak. Interesse in deze salontafel? Kijk dan ook eens bij complete woonkamer Tilburg. Deze komt met salontafel, tv-meubel, eettafel en dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Hoogte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 110 cm
Gewicht
: 26 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Tilburg Urban Oak.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Tilburg Urban Oak vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.