1
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
Een natuurlijke textielreiniger en vlekken-verwijderaar op waterbasis. Verwijdert vervuiling en vlekken van dranken, voedingsmiddelen en uitscheiding van mens en zoogdier. Dit product is geschikt voor meubelstoffen, tapijt en boxsprings. Alleen verwerken in zeer goed geventileerde ruimten, bij voorkeur in de buitenlucht. Na aanbrengen minimaal 3 uur blijven ventileren. Indien het een gebruikt meubel is het meubel eerst reinigen met Cleantex. Foutief gebruik kan ademhalingsklachten of misselijkheid veroorzaken.
Houd de spuitbus rechtop en spuit op ca. 20 - 30 cm afstand in gelijkmatige banen. De droogtijd is ongeveer 12 uur. Behandeling jaarlijks herhalen of na iedere reiniging. Buiten bereik van kinderen bewaren. Goed voor 2 tot 3 zitplaatsen. Voor gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: 500ml
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Textile Cleantex 500 ml (vlekkenverwijderaar).
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.