0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Textile Cleantex 500 ml (vlekkenverwijderaar)

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Een natuurlijke textielreiniger en vlekken-verwijderaar op waterbasis. Verwijdert vervuiling en vlekken van dranken, voedingsmiddelen en uitscheiding van mens en zoogdier. Dit product is geschikt voor meubelstoffen, tapijt en boxsprings. Alleen verwerken in zeer goed geventileerde ruimten, bij voorkeur in de buitenlucht. Na aanbrengen minimaal 3 uur blijven ventileren. Indien het een gebruikt meubel is het meubel eerst reinigen met Cleantex. Foutief gebruik kan ademhalingsklachten of misselijkheid veroorzaken.
Houd de spuitbus rechtop en spuit op ca. 20 - 30 cm afstand in gelijkmatige banen. De droogtijd is ongeveer 12 uur. Behandeling jaarlijks herhalen of na iedere reiniging. Buiten bereik van kinderen bewaren. Goed voor 2 tot 3 zitplaatsen. Voor gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Te bekijken?
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.