0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Witte salontafel Florida

170,-
Productomschrijving
Witte salontafel Florida is rustiek, neutraal en landelijk. Wanneer jij helemaal tot rust wil komen in jouw eigen huis, moet je zeker deze witte salontafel overwegen. Niet alleen omdat het een mooie en rustige salontafel is, maar ook omdat er een opbergvak in het midden zit. Hier kun je jouw afstandsbediening in kwijt. Of bijvoorbeeld onderzetters. Zo houd je jouw woonkamer ordelijk en opgeruimd. Op het bovenblad is genoeg ruimte om tijdens een gezellig avondje hapjes en drankjes neer te zetten. In de populaire serie Florida zijn meerdere meubels beschikbaar, zoals een tv-meubel, vitrinekast, dressoir en zelfs een complete woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 65 cm
Hoogte
: 41 cm
Gewicht
: 34 kg
Breedte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Witte salontafel Florida .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte salontafel Florida vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.