0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Witte eettafel Florida

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte eettafel Florida vind je hieronder.
Productomschrijving
Een witte eettafel is perfect item voor in een eetkamer of een keuken. Wit zorgt namelijk voor rust en voor een ruimtelijke uitstraling in deze ruimte. En het grijze bovenblad zorgt voor een landelijke tint. Daarnaast is het heel makkelijk om bij de witte eettafel Florida eetkamerstoelen te zoeken. Met wit gaat namelijk alles samen. Van neonkleuren, tot zwart, grijs en pasteltinten. Maar ook met materiaal hoef je niet uit te kijken. Of je nou voor velvet of lederlook gaat: je kunt niet fout zitten. Deze witte tafel bestaat uit de kleurencombinatie Pearl White en Woodcorn Grey. Bekijk ook de complete woonkamer Florida, waar deze witte eettafel onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 160 cm
Hoogte
: 77 cm
Gewicht
: 36 kg
Breedte
: 90 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.