0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Sheffield

5.3/10 (3 reviews)
Adviesprijs 189,- 139,- 27%
Productomschrijving
Deze unieke salontafel is absoluut een blikvanger in jouw interieur. De combinatie tussen houtlook en donkere details is stoer en industrieel. Daarnaast is het een combinatie die je niet vaak ziet en is het daarmee zeker een uniek meubel. Een ware eyecatcher. De salontafel bestaat uit een breed bovenblad en een onderblad. Je kunt op je onderblad bijvoorbeeld onderzetters kwijt en op je bovenblad mooie decoratie. In de serie Sheffield zijn meerdere meubels beschikbaar, zoals een vitrinekast, tv-meubel en een dressoir. Deze hele serie schaf je aan op onze webshop. Bekijk ook eens de andere complete woonkamers in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 100 cm
Breedte
: 53 cm
Hoogte
: 38 cm
Te bekijken?
: Ja, in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.