0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel grijs Stone

399,- 275 32% Je bespaart € 124,00
  • MDF - MB_Grijs_Marmer - 135 x 68 cm
Productomschrijving
Salontafel grijs Stone komt uit een landelijke serie. Deze mooie, lichte houtkleur oogt heel warm en natuurlijk. En dat geeft daarnaast ook een stijlvolle uitstraling aan jouw woning. De salontafel heeft genoeg bovenblad om zelfs borden en pannen op te zetten. Je zou dus zelfs aan deze salontafel in grijs voor de televisie kunnen eten. Daarnaast is het een zeer stabiel meubel door de massieve poten. Door het grijze marmer past dit bij bijna alle andere meubels. Het is geen moeite deze salontafel grijs Stone te matchen met een bank of een fauteuil of met opvallende kleuren. Serie stone bestaat uit een vitrinekast, dressoir, barkast, eettafel en een tv-meubel. Op zoek naar de rest van deze serie? Kijk dan ook eens hier. Of bekijk de complete woonkamer, waar salontafel grijs Stone een onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 43 cm
Lengte
: 68 cm
Breedte
: 68/135 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.