0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Country

240,-
Productomschrijving
Deze stijlvolle salontafel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en dus ook meerdere interieurstijlen. Je kunt salontafel Country aanschaffen als moderne salontafel, door deze in high gloss white te bestellen. Of je gaat voor een landelijke, rustieke salontafel, door voor de kleur light sonoma of dark sonoma te kiezen. In alle varianten heeft deze salontafel drie lagen. In het midden is plek voor boeken, tijdschriften, onderzettesr of je afstandsbediening bijvoorbeeld. Het bovenblad is groot genoeg om decoratie op te plaatsen en glazen. De drie lagen zijn verbonden door een zilveren buis en is daarmee erg stabiel. Wil je jouw zithoek compleet maken? Kijk dan ook eens bij onze bankstellen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 100 cm
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 34 cm
Diepte
: 100 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.