0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Aron

0/10 (0 reviews)
435,-
Productomschrijving
De salontafel Aron is van metaal, is oogt heel stoer. Door het materiaal en de kleur is dit een industrieel item. En vooral een echte blikvanger. Maar ondanks dat dit een vrij robuuste salontafel is, is het door het design ook een heel chic exemplaar. Daarom zou deze salontafel zeker niet misstaan in een modern of minimalistisch interieur. In combinatie met gouden decoratie, of juist houten items is dit een ware eyecatcher. Deze chique salontafel koop je nu veilig, makkelijk en snel online. Of ga langs in één van onze woonwinkels, waar je onze salontafels met eigen ogen kunt bekijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 80 cm
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 45 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.