0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Adita

115,-
  • Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak - 135 x 68 cm
Productomschrijving
Houd je niet alleen van mooie meubels, maar wil je ook dat ze praktisch zijn? Dan is de salontafel Adita zeker iets voor jou! De landelijke salontafel Adita komt uit de prachtige gelijknamige woonserie. De gehele serie Adita is uitgevoerd in hetzelfde materiaal en design. Met deze salontafel haal je het plattelandsgevoel in huis, maar met alle losse meubels van deze serie bij elkaar haal je het complete buitenleven in huis! Deze salontafel van WOONENZO is dus praktisch én mooi, omdat er door het brede bovenblad genoeg ruimte om jouw hapjes en drankjes op tafel te zetten en houd je zelfs nog ruimte over! Bekijk de hele serie Adita ook eens in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 135 cm
Breedte
: 68 cm
Hoogte
: 46 cm
Gewicht
: 25 kg
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Salontafel Adita.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Salontafel Adita ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.