0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafelset Hamilton

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafelset Hamilton vind je hieronder.
Productomschrijving
De salontafelset Hamilton bestaat uit drie tafels, met alle drie een moderne tot industriële look. De kleur oud eiken oogt heel warm. De set Hamilton bestaat uit een salontafelset met een grote tafel en twee kleine tafels. Die je in elkaar kunt schuiven of naast elkaar kunt gebruiken. Je kunt ze zelfs helemaal los van elkaar gebruiken, en de grote tafel als salontafel neerzetten en de twee kleintjes als bijzettafels.

Het onderstel van deze salontafelset is van donker metaal en voor het tafelblad kun je kiezen uit verschillende kleuren. De afmeting van de grote salontafel uit deze salontafel set is L120 x B60 cm. Van de kleine salontafel is de afmeting L54 x B54 cm. Deze salontafel is er ook in andere varianten. Kijk hier voor al onze salontafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 40 cm
Gewicht
: 35 kg
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.