0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel gerecycled hout

399,- 225 44% Je bespaart € 174,00
Productomschrijving
Deze mooie salontafel van gerecycled hout heeft een bijzonder verhaal. Deze salontafel is namelijk gemaakt van herwonnen hout van oude vissersboten uit Indonesië. Deze vissersboten zijn gemaakt van hardhout en komen van de eilanden Bali, Java, Lombok, Sulawesi en Kalimantan. De oude boten worden aan het eind van hun leven van de lokale vissers opgekocht tegen een eerlijke prijs, waarna er meubels van worden gemaakt. Zo worden de vissersboten dus op een eco-vriendelijke manier hergebruikt en wordt er onder andere deze salontafel van gerecycled hout van gemaakt!

Omdat elk tafelblad van een salontafel van gereycled hout handgemaakt is en van ander boothout wordt gemaakt, is iedere salontafel hout uniek. Zo kan het voorkomen dat een blad nog sporen uit haar geschiedenis als vissersboot met zich meedraagt, maar deze sporen komen de karakteristieke kenmerken alleen maar ten goede. De dikte en breedte van de planken varieert dus ook per tafel. Hier kunnen van tevoren geen afspraken over worden gedaan. Wel ben je verzekerd van een mooi en stevig tafelblad. Het herwonnen hout van deze salontafel van gerecycled hout heeft een raw-finish en het blad is helemaal met de hand gemaakt. Het metalen onderstel is industrieel afgewerkt in zwarte kleur, en heeft rubberen onderleggers zodat je vloer niet beschadigd raakt. Bekijk ook eens de eettafel in hetzelfde design, of onze andere industriele salontafels.

Deze salontafel is uit te zoeken in de woonwinkels. Je kunt dus zelf kiezen welk bovenblad je het mooist vindt! De tafel kan ook meteen meegenomen worden. Helaas kan deze salontafel niet bezorgd worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 70 cm
Hoogte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Salontafel gerecycled hout ook:

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.