0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Boomstam salontafel Freeshape

Sale
359,-
  • Massief eiken hout - 120 x 70 cm
Productomschrijving
Boomstam salontafel Freeshape geeft een natuurlijke én industriële uitstraling aan jouw interieur. Door het gebruik van acaciahout creëer je een mooie look. Acaciahout is duurzaam, maar ook heel mooi. Deze boomstam salontafel past goed in een industrieel interieur door de houtkleur en de metalen poten, maar ook in een landelijke inrichting. Een landelijke inrichting kenmerkt zich namelijk door het gebruik van natuurlijke producten en materialen. En acaciahout past daar perfect bij. Met zo’n salontafel haal je de natuur als het ware in huis. En het is ook nog eens een echte blikvanger. Shop deze mooie boomstam salontafel nu snel bij WOONENZO! Bekijk ook eens onze hoekbanken, om jouw zithoek compleet te maken.

Deze salontafel is uit te zoeken in de woonwinkel in Amsterdam. Je kunt dus zelf kiezen welk bovenblad je het mooist vindt! De tafel kan ook meteen meegenomen worden. Helaas kan deze salontafel niet bezorgd worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 42 cm
Lengte
: 120/140 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Eindhoven
Breedte
: 70 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Boomstam salontafel Freeshape.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.