0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bijzettafelset Triple

0/10 (0 reviews)
199,-
Productomschrijving
De bijzettafeltjes Triple komen per drie en zijn heel elegant. Alle drie de tafeltjes komen in een andere chique kleur. De bijzettafels zijn leuk om samen te plaatsen. Maar ook in de buurt van elkaar, zoals op de afbeelding te zien is. Zo kun je bijvoorbeeld jouw hal of gang leuk aankleden en decoreren, zonder dat je veel ruimte moet inleveren. En ook voor een slaapkamer of woonkamer is dit ideaal. En wat denk je van in de keuken? Zeker wanneer je een grote keuken hebt. Hier kun je makkelijk keukenapparatuur op plaatsen, of juist mooie kommen of borden. Shop de bijzettafeltjes Triple nu bij WOONENZO in de webshop of in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 43/49/54 cm
Hoogte
: 55/60/65 cm
Diepte
: 23/26/29 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.