0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Grijze salontafel Tilburg

240,- 125 48% Je bespaart € 115,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 110 x 70 cm
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 100 x 100 cm
Productomschrijving
Grijze salontafel Tilburg is één van onze bestsellers en favorieten. En dat is niet voor niets. Het is een stabiele tafel, die mooi is van kleur en bij vele interieurs past. Zo kan deze salontafel in een modern interieur, maar misstaat deze ook niet in een landelijk interieur. Door de strakke moderne vormgeving zit het altijd wel goed. Hij is rechthoekig van vorm, maar voor een kleine meerprijs ook te verkrijgen als vierkante salontafel. Je kunt hem dus helemaal aanpassen en bestellen naar smaak en interieur. De Tilburg is gemaakt van spaanplaat en is uitgevoerd in de kleur Grey, maar ook verkrijgbaar in Urban Oak. Geïnteresseerd in deze salontafel? Dan is complete set Tilburg wellicht ook iets voor jou.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 110 cm
Gewicht
: 26 kg
Breedte
: 70 cm
Hoogte
: 40 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze salontafel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze salontafel Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.