0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Corina

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Corina vind je hieronder.
Productomschrijving
Salontafel Corina is een moderne salontafel met een speelse look. Door de plaat onderin staat deze salontafel heel stabiel. Deze salontafel kan uitgevoerd worden in drie kleuren. Namelijk oud eiken, hoogglans wit en hoogglans zwart. Het bovenblad is van glas. Zo kun je kiezen of je een super moderne salontafel wil, wanneer je voor hoogglans wit of zwart gaat. Of je kiest voor een moderne/landelijke variant, met de kleur oud eiken. Ook nog op zoek naar andere meubels voor jouw woonkamer? Kijk dan ook eens bij onze ruime collectie banken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 110 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 45 cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.