0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Bijzettafelset Madeira

0/10 (0 reviews)
190,-
Productomschrijving
De houten bijzettafelset Madeira bestaat uit twee losse items. Deze set is de perfecte toevoeging aan een industrieel interieur. Dit komt door de combinatie van hout en metaal. Door het gebruik van donker hout zorg je voor een warme uitstraling in jouw zithoek. Zoals te zien op de afbeelding is dit een mooi model om te combineren met planten, maar ook andere decoratie staat prachtig. Plaats de bijzettafelset naast jouw bank of ergens in een hoek van de kamer, als eyecatcher. Al onze meubels komen inclusief bezorging. Wil je jouw zithoek helemaal af maken met mooie meubels? Shop dan ook een sidetable bij WOONENZO.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 28 / 36 cm
Breedte
: 28 / 36 cm
Hoogte
: 50 / 70 cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Bijzettafelset Madeira.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Bijzettafelset Madeira ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.