0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Aksel

Sale
220,- 165 25% Je bespaart € 55,00
Productomschrijving
Salontafel Aksel is een super moderne salontafel. Deze tafel is helemaal uitgevoerd in glas. Je kunt op deze manier een bepaalde look creëren in jouw woonkamer. Een glazen salontafel is ideaal wanneer je geen grote woonkamer hebt. Een kamer oogt namelijk groter en ruimtelijker wanneer je gebruik maakt van glazen bijzetmeubels. Omdat dit geen massieve meubels zijn, lijkt jouw ruimte ‘leger’. En dat is natuurlijk in je voordeel wanneer je een ruimte aan wil kleden, maar toch groot wil laten ogen. De dikte van het glas is 10 mm. Op zoek naar meer of andere glazen meubels? Kijk dan eens naar collectie Oceane.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, (Den Haag)
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 43 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Salontafel Aksel ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.