0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Modena Magnolia

185,-
Productomschrijving
Deze salontafel is een mix van natuurlijk en robuust. De salontafel Modena is verkrijgbaar in de afmeting 60 x 60 cm en 90 x 90 cm. Deze blikvanger geeft jouw interieur een super warme, unieke uitstraling. Het tropische magnolia hout en metaal zijn een goede combinatie en ogen super mooi. Shop deze salontafel nu met gratis verzending. En maak jouw woonkamer compleet met een hoekbank uit onze collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 60 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 40 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.