0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel vierkant hout Cuba

165,-
Productomschrijving
Salontafel vierkant hout Cuba komt als twee losse salontafels. Deze twee salontafels kunnen als medium of als large besteld worden. Bij de medium set zijn de afmetingen 60 x 60 cm en 50 x 50 cm. Bij de large set zijn de afmetingen 80 x 80 cm en 70 x 70 cm. Er is meer dan genoeg bovenblad, dus ook meer dan genoeg ruimte om al je hapjes en drankjes op te zetten. En zelfs nog plek over te houden voor decoratie! De combinatie van hout met metalen poten is niet alleen chic, maar ook industrieel en stoer. De tafeltjes schuif je makkelijk in en onder elkaar. Zodat je ruimte kunt creëren wanneer je meer plek rondom je bank of fauteuils nodig hebt. Kijk ook eens bij onze hoekbanken, voor een ruim assortiment banken die jouw interieur compleet maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: Medium variant: 60x60 / 50x50 cm
Lengte
: Large variant: 80x80 / 70x70 cm
Hoogte
: 47 / 42 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.