0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Scora

260,-
Productomschrijving
Deze mooie salontafel is verkrijgbaar in twee kleuren en daarmee ook in twee stijlen. Met de salotnafel Scora zit je dus altijd goed. De witte variant is van hoogglans en daarmee dus zeer modern. Deze salontafel past goed in een neutrale en rustige woonkamer. De variant in lichte houtkleur is rustiek en landelijk. Door de twee draaibare bovenbladen kun je de salontafel uitbreiden wanneer je vrienden hebt en juist compact en in elkaar houden wanneer je alleen thuis bent. Zo heb je meer ruimte in je woonkamer wanneer dat nodig is. Óf meer ruimte om je spullen op te zetten. Kijk ook eens bij onze banken, om jouw zithoek helemaal af te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 36 cm
Breedte
: 80 cm
Diepte
: 80 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Scora vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.