0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Scandinavisch Nieuwegein (wit)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Salontafel Scandinavisch Nieuwegein maakt jouw woonkamer en zithoek compleet. Omdat deze salontafel hoog op de poten staat, is de ruimte eronder makkelijk schoon te houden. Daarnaast oogt de woonkamer zo meer open. Een open karakter zorgt vaak voor rust. Met deze salontafel Scandinavisch haal je dus rust in jouw woning. Er is genoeg plek op het bovenblad om een kom chips of glazen neer te zetten en onderin is er ook ruimte om spullen op te bergen. In de lade kun je rommel of bijvoorbeeld kabels bewaren. Zo blijft jouw woonkamer rustig en opgeruimd ogen. In de serie Nieuwegein hebben we ook een industriële salontafel, met precies hetzelfde design als salontafel Scandinavisch Nieuwegein wit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 67 cm
Breedte
: 107 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 46 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.