0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Salontafel Scandinavisch Nieuwegein (wit)

160 Adviesprijs249,- 36% Je bespaart € 89,00
  • MDF - PS_Wit - 107 x 46 cm
Productomschrijving
Salontafel Scandinavisch Nieuwegein maakt jouw woonkamer en zithoek compleet. Omdat deze salontafel hoog op de poten staat, is de ruimte eronder makkelijk schoon te houden. Daarnaast oogt de woonkamer zo meer open. Een open karakter zorgt vaak voor rust. Met deze salontafel Scandinavisch haal je dus rust in jouw woning. Er is genoeg plek op het bovenblad om een kom chips of glazen neer te zetten en onderin is er ook ruimte om spullen op te bergen. In de lade kun je rommel of bijvoorbeeld kabels bewaren. Zo blijft jouw woonkamer rustig en opgeruimd ogen. In de serie Nieuwegein hebben we ook een industriële salontafel, met precies hetzelfde design als salontafel Scandinavisch Nieuwegein wit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 67 cm
Breedte
: 107 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 46 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.