0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Note

180,-
  • Spaanplaat - FO_Sosna Picea - 120 x 75 cm
Productomschrijving
De salontafel Note is praktisch maar ook mooi. Deze salontafel is uitgevoerd in houtlook en geeft jouw woonkamer een warme en knusse uitstraling. De gehele serie Note is stoer en robuust. Wil je alle meubels in dezelfde stijl en uitvoering? Dan is de woonkamer Note een perfecte keuze voor jou. Deze salontafel is daar ook onderdeel van. Je kunt alle meubels natuurlijk ook los verkrijgen. Deze prachtige salontafel is mooi te combineren met andere stoere meubels. Shop deze hele serie nu snel in onze webshop of ga langs bij een van de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 75 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 43 cm
Lengte
: 120 cm
Gewicht
: 31 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Note.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Note vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.