0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Levis

165
  • Spaanplaat - IDZ_Rough_oak

Productomschrijving

Salontafel Levis is heel compact en praktisch. Precies wat je zoekt in een salontafel. Deze salontafel heeft onderin opbergruimte. De glazen legplank onderin scheidt de opbergruimte in twee vakken. Zo kun je nóg meer spullen kwijt in deze salontafel, zoals bijvoorbeeld tijdschriften of een laptop. De salontafel Levis is leverbaar in een eiken kleur en in hoogglans wit. Zo kun je zelf kiezen of je de moderne variant van deze salontafel wil, dus de hoogglans witte salontafel. Of kies voor de meer landelijke uitvoering, met de eiken kleurige salontafel. Ook nog op zoek naar een mooie bank om jouw woonkamer compleet te maken? Neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 43 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Salontafel Levis vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.