0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Kubos

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Kubos vind je hieronder.
Productomschrijving
De salontafel Kubos heeft een romantisch ontwerp. Deze schattige, lieflijke salontafel past heel goed in een klassiek of landelijk ingerichte woonkamer. Het leuke is dat deze salontafel voorzien is van een rieten mand, voor het opbergen van papier, tijdschriften of andere dingen. Daarnaast heeft deze salontafel ook nog twee opbergvakken. Ook hier kun je items kwijt. De zijkanten zijn afgewerkt met een Frans design. Dit geeft het die romantische look. De salontafel Kubos is leverbaar in het wit en grijs. Ook nog op zoek naar andere woonkamer meubels? Kijk ook eens bij onze collectie hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 119 cm
Diepte
: 68 cm
Hoogte
: 51 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.