0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel industrieel rond Leo

185,-
Productomschrijving
Een ronde salontafel hout is echt een trend en dat is niet voor niets. Salontafel industrieel rond Leo is een set van drie ronde houten salontafels die een leuke uitstraling aan jouw interieur geven, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Ze zijn makkelijk te combineren met andere meubels en door het mangohout krijg jouw woonkamer een chique tint. Salontafel industrieel rond Leo is in elkaar te schuiven, naast elkaar te zetten of los van elkaar te gebruiken. De tafelbladen van deze houten salontafel zijn van ingelegde strookjes massief mangohout. Kijk ook eens bij onze bijzettafels, voor de kleinere versies van een salontafel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 53-41-28 cm
Lengte
: 49-41-27 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Breedte
: 49-41-27 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel industrieel rond Leo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.