0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Salontafel hout Hud

180,-
Productomschrijving
De mooie salontafel hout Hud komt in een uniek patroon en ook met een unieke uitstraling. De salontafel is uitgevoerd in een mooi industrieel design, en komt met een bovenblad, een onderblad én een lade. Deze salontafel heeft dus volop opbergruimte. Hier kun je dus makkelijk spulletjes in opbergen, zoals bijvoorbeeld onderzetters of een afstandsbediening. Omdat er bovenblad is én een onderblad, kun je hier ook spullen opbergen of gewoonweg op zetten. Leuke decoratie bijvoorbeeld. Je zou het onderblad ook kunnen gebruiken om glazen neer te zetten. Hoef je niet meer van de bank af als je eenmaal zit! De salontafel van hout is zoals de naam zegt uitgevoerd in hout, namelijk in massief eiken. Shop deze prachtige salontafel hout Hud nu snel online of in één van de woonwinkels van WOONENZO. Bekijk ook eens de complete woonkamer Hud, waar deze salontafel onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 40 cm
Lengte
: 110 cm
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 60 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel hout Hud.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel hout Hud vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.