0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel grijs Stone

169,- Adviesprijs399,- 58% Je bespaart € 230,00
Productomschrijving
Salontafel grijs Stone komt uit een landelijke serie. Deze mooie, lichte houtkleur oogt heel warm en natuurlijk. En dat geeft daarnaast ook een stijlvolle uitstraling aan jouw woning. De salontafel heeft genoeg bovenblad om zelfs borden en pannen op te zetten. Je zou dus zelfs aan deze salontafel in grijs voor de televisie kunnen eten. Daarnaast is het een zeer stabiel meubel door de massieve poten. Door het grijze marmer past dit bij bijna alle andere meubels. Het is geen moeite deze salontafel grijs Stone te matchen met een bank of een fauteuil of met opvallende kleuren. Serie stone bestaat uit een vitrinekast, dressoir, barkast, eettafel en een tv-meubel. Op zoek naar de rest van deze serie? Kijk dan ook eens hier. Of bekijk de complete woonkamer, waar salontafel grijs Stone een onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 68 cm
Breedte
: 68/135 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Hoogte
: 43 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.