0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Gent

Adviesprijs 189,- 139 27%
Productomschrijving
Deze subtiele salontafel is ideaal wanneer je veel bovenblad nodig hebt in jouw woonkamer. Hier kun je namelijk veel spullen en decoratie op kwijt. Het perfecte item dus voor bij jouw bank of hoekbank! In de woonserie Gent vind je meerdere meubels met hetzelfde design. Al deze zithoek-meubels zijn uitgevoerd in de kleuren wit en grijs en zorgen ervoor dat jouw eethoek en zithoek heel ruimtelijk ogen. Wil je alle meubels in dezelfde look en een mooi, samenhangend interieur? Shop dan zeker de complete woonkamer Gent. Deze is beschikbaar met vitrinekast en met dressoir. Wil je jouw woonkamer verder compleet maken? Bekijk dan zeker ook eens onze prachtige goedkope hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 135 cm
Breedte
: 68 cm
Hoogte
: 45 cm
Te bekijken?
: Ja, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.