0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Formula X Salontafel

365,-
Productomschrijving
De Formula X salontafel is uitgevoerd met een Lamulux bovenblad en industriële metalen poten. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt Lamulux als echt hout! Het heeft een hoge kleurechtheid en is krasbestendig. Daarnaast is het ook nog eens gebruiksvriendelijk. De X-poten zorgen voor een stoer tintje. Je hebt de keuze uit een zwart of wit onderstel. De salontafel is leverbaar in vier heel mooie hout kleuren: Cloud, Natuur, Orient en Mokka. Al deze kleuren zijn stijlvol en chic. Én al deze kleuren geven een natuurlijk tintje aan de salontafel. Deze tafel is ook beschikbaar als salontafel met U-poten. Kijk voor deze variant hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Gewicht
: 35 kg
Lengte
: 135 cm
Breedte
: 67 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Formula X Salontafel .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Formula X Salontafel vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.